Browse > Home / De Spaanse vastgoedgemeenschap waardeert Nawar Hussein

De Spaanse vastgoedgemeenschap waardeert Nawar Hussein

December 20, 2019

Als onderdeel van zijn poging om een ​​echt onroerendgoedimperium in Spanje te leiden, heeft Nawar Hussein gewerkt aan het opbouwen van een sterke reputatie als ondernemer en als een formidabele vastgoedinvesteringsspecialist. Zo heeft hij zijn systeem als handelsmerk gedeponeerd voor succesvol beleggen in onroerend goed, dat nu voor iedereen beschikbaar is. Klanten en collega's zien Nawar Hussein allemaal als een vertrouwde adviseur en een erkende expert in vastgoedkwesties. Daarom vertrouwt zijn groeiende internationale klantenbestand op hun fortuin. Tegenwoordig staat Nawar Hussein hoog aangeschreven vanwege zijn transparantie in alle transacties. Hij kan tegenwoordig bogen op een fenomenale reputatie als zakenman, vooral op het gebied van investeringen in onroerend goed. Zijn hoge vaardigheidsniveau als vastgoedbelegger heeft hem tot een legende gemaakt.

Het is zo dat Nawar Hussein op weg lijkt naar de status van icoon op de drukke onroerendgoedmarkt in Spanje. Met meer dan een decennium in het bedrijfsleven. velen beschouwen hem al voor het opnieuw vormgeven van het landschap van vastgoedbeleggen. En het is geen wonder, aangezien hij sinds zijn start op de jonge leeftijd van 25 jaar een groot aantal onroerend goed deals met meerdere miljoenen dollars heeft gesloten. Hij heeft nu meer dan een decennium aan vastgoedervaring achter de rug, wat betekent dat Spaans vastgoedexpert Nawar Hussein heeft veel gedaan. De tekenen zijn er en ze zijn duidelijk.

Het beste voorbeeld van de zakelijke vaardigheden van Nawar is misschien wel de mede-oprichting van Riereta Equity Group, die is uitgegroeid tot een toonaangevende vastgoedinvesteringsmaatschappij die gespecialiseerd is in onroerend goed in heel Spanje, en die wordt gezien als een van de beste vastgoedbedrijven in het hele land. Nawar Hussein is er al in geslaagd een uitgebreid netwerk van waardevolle partners op te bouwen, wat een van de vele redenen is waarom hij zo vaak een visionaire 'dealmaker' wordt genoemd. Nawar is altijd uniek in staat geweest om een ​​hoog rendement op investering (ROI) te beheren opbrengst voor al zijn investeerdersklanten.